Transilvania Music (Video)

Cuvânt înainte…

Suntem o echipă de tinerei talentați, cu vise mari și coaie și mai mari. Nu ne ferim să recunoaștem faptul că încă suntem la început, toți, mai mult sau mai puțin, cu mai multă experiență sau mai puțină. Dar am început, unii mai de mult, alții mai recent, dar cel mai important este că toți ne îndreptăm pe același drum, spre același obiectiv, succes!

Știm toți că pentru a ajunge unde ne dorim este nevoie de multă muncă, în primul rând, sacrificii, perseverență și dedicare. Ca toate astea să fie posibile pentru Transilvania fiecare membru trebuie să facă sacrificii, să își dedice din timpul lui pentru interesul celuilalt, asta cred eu că se poate numi echipă.

Cino încearcă să intre în barou, nu a înregistrat albumul că nu se pupa cu învățatul, Gnostic a tăiat-o la Cluj, școală, fată, muncă, muzică, contacte și alte cele. Voica e a 12 a, mai muncește din când în când, mai pierde câte-o seară, dar în mare parte școală și muzică.

Nu se prea doarme, mai dorm eu pe mine cate-o zi, două, dar o să treacă și asta și sper ca o organizare mai bună din exterior să ne facă pe toți mai înfipți!

Cam astea sunt primele cuvinte care îmi vin în minte din povestea Transilvania, sper să mai aștern din ele aici odată cu trecerea timpului, deoarece ea acum se scrie și sper ca cerneala din stiloul care o scrie să nu se termine niciodată. Acestea fiind spuse, zic doar

#pacepentrufrati

și

Vizionare plăcută! ↓ 10x4share

  1. 27 octombrie 2016 - Răspunde

    […] lansat de câteva zile proiectul Transilvania Music (VIDEO) și chiar nu ne putem plânge de impact. Gnostic a lansat aseară prima lui piesă, cu adevărat […]

Comment
Name
Email

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.