Transilvania Music pe TV!

Voica la Kapital TV

Îmi amintesc prima apariție a lui Voica la postul de televiziune Alba TV, cred că au trecut 3 ani. Am clădit alături de puști în acești trei ani atât de multe lucruri tari, de la business la spiritual, maxim! Mulțumescu-ți Tie Doamne pentru oamenii de caracter din viața mea.

Prietenia e lucrul care a făcut din globul pământesc un morman de beton, faptul că vrem să stăm împreună, să ne bucurăm împreună, să suferim împreună ne face oameni. Minunat sentiment!

Parcă sunt beat, nu știu de ce-s așa melancolic, dar mă bucur!

Scopul acestui articol e altul, decât jurnalul meu zilnic, mai exact Voica a fost prezent în cadrul emisiunii „Cealaltă Capitală” la Kapital TV și a zis numa „tâmpenii”, dar „tâmpitul” ăsta a adus cel mai nou aer in spiritul Transilvania Music. Big UP puștiule, chiar dacă Wrex n-are nici o treabă cu idea clipului, chiar dacă GNOSTIC a plecat deja la Cluj, evoluția ta mă face să cred că nu-s un fraier! #bigup

#pacepentrufrati

P.S. Nu uita un lucru, drumul pe care noi l-am ales și când zic noi te includ și pe tine, nu este unul ușor, deloc. Să nu uiți asta! Cum nici prima apariție la TV nu a fost ușoară deloc, dar acumulând experiență drumul devine din ce în ce mai ușor! Vă iubesc!

VEZI VIDEO AICI!

 

Comment
Name
Email

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.