RimeZic – #repliberare (Oficial) | Ce inseamna asta?

#repliberare #pacepentrufrati #sialtetaguri

 

#repliberare inseamna mai mult decat Rap. Muzica inainte de toate. Pentru mine asa a fost intotdeauna. Am incercat sa transpun prin piesa asta tot ce nu a fost spus. In Hip-Hop-ul romanesc. Ajunsi sa stim toti ce inseamna un battle sau un diss, uimit ca nimeni nu da cu pace, am zis sa dau yo. Ca merita! Sunt prea multi buni in treaba asta! Si multi nu au curajul sa o zica… Multi au.

 

Prin anii 2000 yo am inceput sa scriu, rep, CTC aveau album lansat. La vremea aia. Cu bune cu rele… Mai taie din ele… Continuarea o stiti. Bine, in 2007 au venit Zombie si eu am cu ce sa ma laud. Pana aici ma simtiti? Daca esti cu mine in continuare afla ca repliberare este piesa. Va doresc vizionare placuta. Astept cu drag un feedback de la profesionisti si nu numai. Daca esti pertinent si ai ceva de spus constructiv nu ezita. In special in sound.

 

 

 

 

Ce inseamna RimeZic si ce va urma

 

Stiti, care stiti sa cititi printre randuri ca nu-mi prea place treaba asta. Incerc sa dau muzica buna dintotdeauna. Ai uitat poate cand sareai in casa pe freestyle-uri sau bucati date de baietii mei sau de mine. Daca esti ascultator, imi place mai mult decat fan, RimeZic de pe vremea cand promovarea se face pe Yahoo messenger, sau poate ai 12 ani si acum ai descoperit acest articol, pe care ai impresia eronata ca nu-l intelegi, habar n-ai cine cacat e RimeZic si de ce citesti pana aici.

 

Iti garantez ca-i piesa de bai! Vezi AICI „Numa’ yo-s de vina feat. LexX. Vin bucati cum nu va puteti imagina. Am pe teava, la sfarsitul anului sau cand o da Domnu’ o bucata cu Undoo de care sa va tineti. Apropo, daca stiti ceva, careva, pe cineva bun in animatie, sa nu ma usuce de bani si ca romanu’, treaba sa fie dubla de cat banii. Ofer in schimb promovare, cat de cat, am un buget daca da Doamne Doamne bun pentru piesa asta si e o poveste care doar animata poate fi expusa la capacitate maxima.

 

De album vorbim. Curand. Dupa seria de freestyle-uri, sper primul studio-live si in lunile ce urmeaza piese. Multe. Proiectul Transilvania Music a insemnat, inseamna si va insemna, indiferent de forma pe care o va lua mai mult decat muzica. Este de inteles ca esenta va ramane aceeasi. Hip-Hop! Indiferent ce voi face. Sper in curand populara:)) Baietii mei de la Transilvania rad de mine. Dar sper sa vedeti voi.

Ati fost atinsi!

 

#repliberare #pacepentrufrati #multumescLuiDumnezeu

 

Comment
Name
Email

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.