Râd de mine că sunt diferit, eu plâng pentru ei că sunt toți la fel!

Cine se aseamănă se-adună, cine seamănă furtună?

În era în care dacă nu ai ultimul model de smartphone nu ești cool, eu sunt cu nokia 1600, a trebuie să formez *#0000#, că nu mai știam exact ce model de telefon am. Hahaha, production! Că sunt tari!

Nu mă dau în vând după normele voastre sociale, uneori nici măcar nu țin cont de ele și alte ori mă amuz copios. Prefer să fiu diferit. Mulțumesc Lui Dumnezeu că sunt diferit, și promit… Că voi face tot posibilul să rămân așa.

Te rog din suflet, nu mă judeca prost

Că n-ai de unde să știi tu tot ce a fost

Am auzit o întâplare în urmă cu ceva timp, despre oameni care văd ceva cu totul aiurea să zâmbești dintr-odată pe stradă. Îmi povestea cineva, că umbla pe jos, într-un oraș mare; își amintește ceva amuzant si zâmbește dintr-odată. Oamenii de pe stradă au văzut și au reacționat ceva de genul:

Noh, ui și la aia că zâmbește…

România adună-te, ai fost și ești cel mai tare popor, vesel și milostiv, ai ajuns ceea ce le-a fost frică conducătorilor adevărați să nu ajungi. La fel ca restul… Și când mă gândesc că noi am dorit asta…

Idea mea e simplă, toți suntem diferiți, îmi place să cred asta. Tiparul lor, cu cel mai nou model de telefon te face cool, este pentru cei care sunt toți la fel. Nu-i judec și nici tu nu-i judeca… Zi-le ceva… Poate se vor schimba!

Doamne ajută!

#pacepentrufrati

Comment
Name
Email

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.