Pot scrie de oriunde!

Adaptarea lui Rareş la tehnologie.

Apropiații mei ştiu că sunt genul care se conformează cu lucrurile noi, care sunt de Doamne ajută, dar mai greu. Faptul că pot scrie articole pe bus sau unde mă mai găsesc a fost un vis transformat în realitate.

Prntru puştii din noua generație pare o normalitate, dar oamenii care au făcut primul site pe blogspot ştiu despre ce vorbesc.

Apreciez maxim toate delirurile noi care apar din dorințe şi vise ale unor oameni care fac lumea un loc mai vioi, accesibil.

Inspirația e la mama ei acasă, cel puțin pentru mine în aceste vremuri. Înregistrez pe telefon, fac beaturi pe tabletă şi filmez full hd orice îmi atrage atenția.

Acum îmi dau seama că acest blog e mai de grabă un jurnal personal, pe care îl împărtăşesc cu voi. Asta cred că mi-am dorit de mic, să împărtăşesc cu oamenii experiența mea. Mă simt bine, într-o lume unde să fiu sincer nu mai e nimic de ascuns, nu îmi e frică să spun ce simt.

Spun ce simt, indiferent de anotimp.

Fi-ți sinceri, cu voi în primul rând. Nu contează decât ce credeți voi şi nimic din ce cred alții… în cel mai bun caz care sunt frații.

Oamenii din jur te ajută spunându-ți cu te comporți la exterior, prin asta ştii ce şi cum ai de făcut în interior.

Sinceritate, respect, astea sunt valoriile între prieteni şi sper ca în viitor şi între străini, indiferent la ce te închini.

Prietenii, acest subiect a născut pentru mii de oameni bucurii şi fără să ştii aceştia te influențează chiar dacă sunt la 2 mii de km distanță. Împărat în tot ceea ce există este Dumnezeu, acesta ne transmite prin Iisus că „spovedania” este a spune prietenului tău ce ai greşit, indiferent ce meserie are acesta, am prieteni preoți şi preoți prieteni, dar nu numai lor mă pot spovedii. Suntem asemeni altor copii.

#pace #iubire

Comment
Name
Email

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.