Mesaje motivaționale

Vrei să primești gratuit mesaje motivaționale care îți fac ziua mai frumoasă!?

 

Alături de un prieten apropiat am decis să pornesc această pagină pentru oricare dintre cei care cred. Am să încerc să fiu scurt, ținând cont de faptul că toată treaba a pornit la fel ca o poveste. Ne propunem să trimitem în fiecare dimineață câte un mesaj celor care doresc și cred că le este benefic, un mesaj pozitiv, primit pe telefon dimineața.

 

Toată treaba a pornit de la primele mesaje care mi-le-a trimis mie și cu siguranță și altor persoane aflate între contactele sale telefonice. Mi s-a făcut pielea de găină când am primit primul mesaj într-o dimineață, precum cel de mai jos, și m-am gândit cum ar fi să trimitem astfel de mesaje zilnic către toți cei care le consideră benefice.

Dacă stai în beznă, nu poți să vezi nimic în jurul tău. Mulți dintre noi, ca oameni, vrem să îi facem fericiți pe alți oameni, dar fericirea pe care o producem este de moment.

Acest mesaj este primul care l-am găsit în telefon și este suficient de bun pentru a fi dat ca exemplu. Acesta este urmat de un Psalm și o încheiere pozitivă, simplă ca de exemplu, o zi minunată să ai!

 

Pe mine m-a ajutat în ziua aceea. Am putut considera mesajul pentru mine și am încercat să găsesc însemnătate în el. Le consider super mișto. La fiecare mesaj încerc să înțeleg ce trebuie să înțeleg din el, poate am ce învăța.

    Numar telefon