Ajutorul, cât vrei sau cât poți!

Tu cum îți oferi ajutorul?

Este adevărat că să judecăm este cel mai ușor. Nu întotdeauna oamenii sunt dispuși să facă sacrificii sau să-și lase gura lor pentru a ta, dar atunci la ce ne mai numim prieteni?

Ajutorul este o complexitate, eu în categorisesc în două feluri, cât vrei și cât poți.

Atunci când cineva are nevoie de ajutor, iar tu poți oferi acel ajutor, nu aștepta să ți se ceară, mai bine întreabă tu dacă nu vrea să-i oferi ceea ce poți, deseori persoanele care au nevoie de cel mai mare ajutor sunt prea încăpățânate să-l ceară, dar asta poate fi interpretat ca un ajutor oferit cu japca, asta nu vă recomand, e o extremă.

Cel mai mare ajutor care l-am descoperit până la 25, azi-mâine. este rugăciunea, meditația, spune-i cum vrei. Creierașul tău este capabil de multe, dar când lucrează cot la cot cu sufletul într-un scop bun, pur, atunci au loc acele lucruri pe care le numim minuni.

Te rog, nu mă crede, încearcă. Cu siguranță ai pe cineva care are nevoie de ajutor, nu-i zi nimic, alocăți un timp zilnic, cât de mult poți și încearcă. Nu vă imaginați că există un anume ritual, nu trebuie sacrificată nici o găină sau purcel, nici lumânărele aprinse in formă de cerc, pur și simplu găsiți un loc unde este liniște, te așezi cum vrei, îngenuncherea are rostul ei și își canlizezi toate energia pozitivă care poți spre acea persoană.

Comment
Name
Email

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.