400 impact

4 oameni schimbă lumea

Am văzut cândva un test care m-a pus tare pe gânduri, faptul că 4 oameni au puterea de a trage după ei o mare influență asupra oamenilor, mi s-a părut cel puțin interesant. Cică 4 oameni văd un șarpe inexistent într-un copac. Dacă 4 oameni susțin că văd un kkt o bună parte din oamenii care află informația tind să creadă din start că e adevărată fără să mai verifice.

Am lansat de curând Ce mă pui să fac. Fiind o piesă mai matură și greu de digerat am decis să nu promovăm această piesă, ci să o lăsăm să se împrăștie de la sine. Până dimineața impactul piesei a ajuns aproape de 500 de vizualizări și a rămas acolo. Prea puțini au știut ce să zică de piesă.

Mi se pare puțin deplasat să așteptăm să ne zică cineva ce e tare, ce să ascultăm, cu ce haine să ieșim și așa mai departe. Pentru mine e simplu, îmi place sau nu. Avem darul de a simți… Ce ne place ori nu ne place. E o chestie individuală. Mie îmi place rap și simt, la mama nu-i place și simte că nu-i place. Nu avem nevoie să ne concentrăm pentru asta.

Reperele sociale există, și cu siguranță așa trebuie să fie. Dar nu putem trăi după reperele altora. Nu zic să nu aplecăm urechea, cu siguranță avem multe bune de învățat. Ce vreau să spun e că trebuie fiecare să ne dezvoltăm simțurile după cum considerăm. Dacă O Zi De Vară rezonează cu tine, dă-o tare și în Ianuarie, why not? Dacă e un lucru care îți face plăcere, ce contează că vecinu ascultă Reprezint Transilvania și lui nu-i place #ozidevara… Amu bine… nu da blana volumu la 4 dimineata, că atunci nu mai e benefic… fără exagerări…. fugiți de ele..

 

#pacepentrufrati

Comment
Name
Email

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.